Vaikiškos palapinės  

Pristatymas per 1-3 d.d.

74.90 € -15% Akcija! 63.67
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

36.90 € -30% Akcija! 25.83
Dėti į krepšelį
Akcija!

Žaidimų palapinių pasirinkimas

 vaikiškos žaidimų palapinės

 

Mažas svajonių ir žaidimų kampelis, kuris patiks kiekvienam vaikui. Pagamintos iš natūralių medžiagų, lengvai prižiūrimos palapinės. Ypač patinkantis žaidimas vaikams: įsivaizduoti savo namus, juose žaisti, kviestis draugus. Komplektuose būna ir įvairiausių priedų, kurie ypač pagyvina interjero dizainą: įvairaus dydžio bei formų pagalvėlės, žaislų krepšiai, girliandos bei kitka.

Tipi, palapinės namelis, tunelinės

Asortimente gausu įvairiausių pasirinkimų - Tipi vidaus, namelio formos, lauko ar įvairios tunelinės palapinės vaikams. Visi šie modeliai turi skirtingas paskirtis, vienas galima naudoti lauko sąlygomis, kitas reikėtų naudoti viduje. Vienos susistato sudėtingiau, kitos lengviau. Dauguma esančių asortimente turi paminkštintą patiesaliuką, bei pagalvėlę rinkinyje. Vaikams ypač patinka pasikviesti draugus ar pasislėpti nuo šurmulio. Namuko modelio palapinė yra kiek erdvesnė, tačiau dažniausiai į komplektą nėra įskaičiuotas minkštas paklotėlis. Taip pat ir kitos lauko palapinės dažniausiai neturi priedų, juos galima komplektuotis atskirai.

Kam dažniausiai naudojamos vaikiškos palapinės?

Šio tipo vaikiškos palapinės dažniausiai naudojamos žaidimams, tačiau pasitaiko, jog naudojama ir fotosesijoms, įvairioms šventėms kambario interjero pagyvinimui. Taip pat palapinės naudojamos ir žaidimų kambariuose, kavinėse bei įvairiuose kituose renginiuose.