Įjungti filtrai

    Magnetiniai konstruktoriai 

    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    26.30 € -25% Akcija! 19.73
    Dėti į krepšelį
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    33.20 € -20% Akcija! 26.56
    Dėti į krepšelį

    Magnetinių konstruktorių pasirinkimas

     magnetiniai konsturktoriai

    Vieni iš smagesnių konstruktorių vaikams – magnetiniai. Įvairiausių formų, dydžių bei rūšių komplektai. Magnetiniai konstruktoriai susijungia lengvai, vaikai dažniausiai taip pat gali išbandyti skirtingų polių magnetukus. Puiki galimybė pažinti, lavinti suvokimą, ugdyti rankyčių miklumą bei motorinius sugebėjimas.


    Kas svarbu renkantis magnetinius konstruktorius?

    Svarbu, jog magnetukai atitiktų visus saugumo ir kokybės standartus, nebūtų ypač smulkūs. Magnetinių konstruktorių rinkiniai dažniausiai būna pritaikyti vaikams nuo 3-6 metų vaikams, todėl būtina atkreipti dėmesį į rekomenduojamą amžių. Magnetiniai konstruktoriai ir kiti žaislai dažnu atveju nėra rekomenduojami vaikams jaunesniems nei 3 metai.

    Magnetiniai konstruktoriai suteikia didžiulias fantazijos ir kūrybiškumo lavinimo galimybes. Iš jų galima statyti įvairius statinius, kurti labirintus ir kitas formas. Taip pat konstruktorių dėka vaikai lavina loginio mąstymo ir problemų sprendimo įgūdžius. Jie mokosi planuoti, sekti ir naudotis instrukcijas.

    Be visų šitų naudų, konstruktoriai lavina ir smulkiąją motoriką. Įvairių dydžių detales reikia sujungti įvairias formas.