Įjungti filtrai

    Magnetinės lentos 

    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    20.78 € -20% Akcija! 16.62
    Dėti į krepšelį
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    41.30 € -25% Akcija! 30.98
    Dėti į krepšelį

    Magnetinės lentos

    Magnetinė piešimo lenta – lengvai suprantamas ir daugybę edukacinės naudos teikiantis žaislas, kuris padės lavinti įvairias vaikų savybes ir įgūdžius.

    Magnetinės lentos yra pačių įvairiausių dizainų – nuo rankose telpančios iki didelės pastatomos lentos su priedais, todėl sau tinkamą produktą išsirinks kiekvienas.

    Dažnai savo komplekte jos turi specialius rašiklius, kurie tinkami rašymui ar piešimui, bei įvairių formų magnetukus, pavyzdžiui skaičius, raideles ar spalvotas formeles.

    Kodėl verta turėti magnetinę piešimo lentą vaikams?


    Tokie žaislai, skatina vaikus lavinti savo kūrybiškumą ir vaizduotę, o tai yra esminiai mažųjų mokymosi ir vystymosi komponentai. Tyrimai ne kartą parodė, kad kūrybinė veikla teikia didžiulį džiaugsmą ir skatina smalsumą bei problemų sprendimą.

    Tai pat, magnetinės lentos pagalba lavinama smulkioji motorika ir rankų - akių koordinacija – įgūdžių rinkinys, leidžiantis vaikams atlikti pagrindinius veiksmus bei paprastas užduotis, tokias kaip užsisegti marškinius, užsirišti batų raištelius arba rašyti ar piešti pieštuku.

    Istorijų pasakojimas ir kūrimas yra puikus būdas lavinti bendravimo ir kalbos įgūdžius. Šiuo atveju vėl pasitarnaus magnetinės lentos, kadangi jos skatina vaikus užsiimti vaidmenų žaidimais. Žaidimo metu mažieji turės galimybę išmokti naujų žodžių ir plėsti savo žodyną.

    Be to, žaisdami jie gali patirti įvairių emocijų ir pažvelgti į dalykus iš skirtingų perspektyvų. Tai padeda ugdyti vaiko pasitikėjimą savimi ir savigarbą.

    Pasitelkus priedus (magnetukus, rašiklius ir kt.), vaikas gali mokytis pažinti formas, spalvas, skaičius ir raides. Tokiu būdu mokymosi procesas bus malonesnis, įdomesnis ir lengviau įsidėmimas.

    Magnetinė piešimo lenta – praktiškas ir itin naudingas žaislas įvairaus amžiaus vaikams, kuris tarnaus daugelį metų!