Vaikiškos lentynos 

Pristatymas per 1-3 d.d.

334.00 € -15% Akcija! 283.90
Dėti į krepšelį
Akcija!

Vaikiškų lentynų pasirinkimas

 vaikiškos lentynos

Įvairių vaikiškų lentynų pasirinkimas. Galimybė komplektuoti didesnes arba su skirtingomis spalvomis. Kokybiškos, atitinkančios visus saugumo ir kokybės standartus. Puikiai tiks pagyvinti vaikų kambarį. Vaikiškos lentynos skirtos ne tik susidėti įvairiems vaikų žaisliukams, tačiau ir įnešti daugiau spalvų bei gyvumo kambariuose.

Kaip teisingai pasirinkti lentyną vaikų kambariui?

Pagrindinis aspektas renkantis lentyną – spalva, dydis bei talpa. Būtina įvertinti, jog vaikui augant, didėja ir turimų daiktų, žaislų kiekis, todėl rinktis patartina iš karto su vizija, jog vaikas turės kur kas daugiau žaisliukų ar kitų priemonių lavinimui. Kuo daugiau lentynoje esančių atskirų skyrelių, tuo patogiau sudėti vaikučių daiktus pagal tematiką. Vaikai nuo 3-5 metų jau gali mokytis dėlioti savo daiktus pagal tematiką, tai ne tik padės lavinti atmintį, bet ir įtrauks tarsi žaidimas. Taip pat svarbus aspektas – dizainas, spalva. Dažniausiai lentynos yra pagamintos iš aukštos kokybės fanieros, brangesnės iš natūralios medienos. Nusistačius prioritetą rinktis ilgaamžišką ar kiek pigesnę, bet taip pat patvarią lentyną, belieka derinti pagal turimą kambario interjerą.

Ar vaikišką lentyną rinktis atvirą ar uždarą – su stalčiais?

Lentynos pasirinkimas neturi sukelti vaikui problemų, todėl svarbu patogumas, lengvas daiktų pasiėmimas ir padėjimas į vietą. Ir atvira ir uždara lentyna gali būti puikus pasirinkimas, viskas priklauso nuo pačios lentynos patogumo, kokybės. Vienu atveju atvira yra kur kas patogesnė, tačiau jeigu norima padėti daiktus, kurie gadina vaizdą, arba dažnai krenta iš lentynos, pravartu turėti ir uždaromos lentynos galimybę. Tobuliausias variantas - atvira lentyna su keliais uždarais stalčiais.