Paspirtukai vaikams 

Pristatymas per 1-3 d.d.

53.50 € -30% Akcija! 37.45
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

43.60 € -40% Akcija! 26.16
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

109.50 € -40% Akcija! 65.70
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

49.00 € -30% Akcija! 34.30
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

69.90 € -35% Akcija! 45.44
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

53.90 € -30% Akcija! 37.73
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

69.90 € -15% Akcija! 59.42
Dėti į krepšelį

Kokius paspirtukus vaikams pasirinkti?

 paspirtukai vaikams

Aktyvaus laisvalaikio praleidimo priemonės. Dažniausiai nuo 2 metų vaikams jau tinkantys paspirtukai yra su 3 ratais, o šiek tiek vyresni nuo 4-5 metų įsigyja paspirtukus su 2 ratais. Gauname klausimą, o gi kokius paspirtukus geriausia pasirinkti? Atsakymas labai platus į kurį ir pabandysime atsakyti.

Paspirtukų pasirinkimas priklauso nuo žmogaus norų bei galimybių. Daiktas atliks savo paskirtį ir vienu ir kitu atveju.

Triračiai paspirtukai vaikams

Labai svarbu atkreipti dėmesį į paspirtukų plastmasės kokybę, jos stiprumą/storį. Yra tokių modelių, kurie turi ypač minkštą kojos pasidėjimo padą. Dėl minkštos ir plonos plastmasės paspirtuko padas įlinksta, atsiranda paspirtuko apkrova, vaikams tampa sunkiau riedėti. Todėl vienas iš svarbesnių aspektų, tvirtos plastmasės pasirinkimas.

Reikėtų nepamiršti ir ratukų kokybės. Rinkoje yra dviejų tipų ratai plastikiniai arba guminiai. Vienareikšmiškai guminiai ratai yra patogesni, riedėjimas įvairia kelio danga tampa žymiai paprastesnis. Įsigijus plastikinius ratus, vaiko paspirtukas skleis didelį garsą, rankytės jaus didesnę vibracijos jėgą. Taip pat svarbu paminėti, jog pravažumas bus žymiai prastesnis.

Guminių ratų kokybė atsispindi kietume. Kuo minkštesni ratai, tuo važiavimas yra patogesnis, todėl dėl šios priežasties būtina atkreipti dėmesį į ratų minkštumo skaičių, jis dažniausiai žymimas U raide.

Dviračiai paspirtukai

Dviračiai paspirtukai dažniausiai naudojami jau labiau pažengusiems vaikams nuo 3-5 metų. Būtina atkreipti dėmesį, jog perkant paspirtukus vyresniems vaikams jų tarnavimo amžius turi būti kur kas ilgesnis. Todėl perkant paspirtuką vyresniems vaikams atkreipkite dėmesį į ratų kokybę - ar paspirtukas turi guminius ratus, rankenas ar jos guminės ar politireno pluošto, koks rėmas, plastikas, metalas ar aliuminis. 

Mes rekomenduojame paspirtuką rinktis su guminėmis rankenomis, metaliniu arba aliuminiu rėmu bei guminiais ratais. Visi šie aspektai leis paspirtuku naudotis kur kas ilgiau. 

Taip pat nepamirškime ir apie vairo reguliavimo galimybę bei stabdžius.