Įjungti filtrai

    Vaikų žaidimų aikštelės 

    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    115.00 € -25% Akcija! 86.25
    Dėti į krepšelį
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Nauja
    Akcija!
    Akcija!
    Žaidimų aikštelės vaikams - linksma ir saugi pramoga, kurią galite naudoti savo kieme. Mūsų parduodamos žaidimų aikštelės yra saugios ir sertifikuotos, todėl galite būti ramūs, kad įsigysite kokybišką ir saugų produktą.

    Asortimente rasite medinių, metalinių ir plastiko žaidimų aikštelių. Jos yra tinkamos naudoti tiek privačiuose kiemuose, tiek įstaigose.

    Lauko žaidimų aikštelių privalumai:

    Skirtingi dizainai ir funkcijos: Gausus žaidimų aikštelių pasirinkimas leis Jums atrasti žaidimų aikštelę, kuri atitinka Jūsų poreikius ir norus. Skirtingos funkcijos bsu lengvai pritaikomos skirtingo amžiaus vaikams.

    Vaikams tikrai patiks įvairios laipynės, karstynės, virvės. Taip pat žaidimų aikštelės neįsivaizduojamos be sūpynių ir čiuožyklos.

    Dideli aikštelių kompleksai tiks naudoti didesnėms vaikų grupėms.

    Skirtingi montavimo būdai: Prie kiekvienos aikštelės nurodyta, kokiu būdu gali būti įtvirtinta aikštelė, kad būtų saugi naudoti vaikams. Taip pat esant poreikiui galime pasiūlyti aikštelių montavimo paslaugą. Kai kurie modeliai turi apskaičiuotą montavimo kainą.

    Fizinių įgūdžių lavinimas: Žaidimų aikštelės turėjimas savo kieme užtikrina vaiko fizinį aktyvumą. Vaikai iš prigimtiems yra aktyvūs ir smalsūs, todėl jiems svarbu turėti vietą, kur išsikrauti. Skirtingos žaidimų aikštelės funkcijos leis lavinti įvairius fizinius gebėjimus.

    Naršykite mūsų žaidimų aikštelių kategorijoje ir išsirinkite geriausią aikštelę savo vaikams. Leiskite jiems būti aktyviais saugiu ir smagiu būdu.