Moksliniai rinkiniai 

Moksliniai rinkiniai, eksperimentai?

 mediniai žaislai

Jei pastebite, kad Jūsų namuose auga tikras mažasis mokslo entuziastas ar įvairių eksperimentų gerbėjas - puiki idėja yra įsigyti vaiko poreikius atitinkančius mokslinius rinkinius. Jų yra daugybė - rinkiniai jauniesiems archeologams, kosmoso tyrinėtojams, technikos inžinieriams, kristalų ekspertams, biologams ir kt.

Šie rinkiniai yra edukaciniai ir kartu suteikia begales smagiai praleistų valandų. Be to, vaikas sužinos ir pats savo jėgomis galės išbandyti naujų dalykų! Svarbiausia, kad šie rinkiniai tikrai neleis nuobodžiauti, taigi mokslas taps puikiu variantu laisvalaikio veiklai. Įdomus mokslinis rinkinys padės suteikti vaikui žinių subtiliais ir tuo pačiu paprastais būdais, ir tikrai ne paslaptis, kad mažieji geriausiai mokosi žaidimo metu!

Kiekvienas rinkinys yra skirtas konkrečiai amžiaus grupei, todėl vertėtų į tai atkreipti dėmesį, kadangi priešingu atveju, mažyliui gali būti per sudėtinga, arba priešingai - pernelyg lengva ir tuomet dėmesį išlaikyti bus gerokai sudėtingiau. 

Atsižvelgus į vaiko amžių išrinktas rinkinys leis jam atrasti ir išmokti įvairių mokslinių sąvokų ir principų, kurie tikrai patenkins jo smalsų protą. Be to, atlikdamas eksperimentus mažylis daugiau sužinos apie jį supantį pasaulį ir įgis problemų sprendimo įgūdžių.

Keletas patarimų kaip išsirinkti labiausiai Jums tinkantį mokslinį rinkinį:

  • Rinkitės konkrečiai sričiai skirtą rinkinį - informacija nesimaišys tarpusavyje;
  • Geriausia ieškoti prekių, kurios pakuotėje turi visas veiklai reikalingas medžiagas - tokiu būdu Jums neteks rūpintis papildomai iš kur gauti vieną ar kitą elementą;
  • Rinkitės produktą skirtą atitinkamai vaiko amžiaus grupei!