Vaikiški šokliukai 

Pristatymas per 1-3 d.d.

39.90 € -30% Akcija! 27.93
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

39.90 € -15% Akcija! 33.92
Dėti į krepšelį

Tikriausiai kiekvieni tėveliai žino, kad mažyliai dažnai tiesiog negali nustygti vietoje – jie nori bėgioti, šokinėti ir kitaip judėti.

Tokia veikla itin naudinga vaikų vystymuisi, kadangi lavina ramenis, jų tonusą ir jėgą.

Šokliukai dažnai traukia akį savo ryškiomis spalvomis ir išskirtiniu dizainu.

Dėka to, jie išpildys kiekvieno mažylio lūkesčius – tai gali būti didžiulis minkštas kamuolys, arkliukas ar net vienaragis!

Tokius šokliukus labai paprasta naudoti, kadangi reikia tik stipriai įsikibti ir šokinėti aukštyn - žemyn atsispiriant kojytėmis.

Šie žaislai suteiks daugybę linksmybių ir nepamirštamų įspūdžių kiekvienam vaikui. Iš kokybiškų medžiagų pagaminti šokliukai yra tinkami naudoti net tik kambaryje, bet ir lauke.

Jie skatina vaikus išlikti fiziškai aktyvius, o judėjimą padaro nepaprastai smagų.

Šokinėjimas padeda lavinti tokius vaiko įgūdžius kaip pusiausvyra, erdvės suvokimas, koordinacija bei fiziniai gebėjimai.

Be to, tai teigiamai veikia limfos cirkuliaciją.

Žinoma, kaip ir su kitais žaislais svarbu atsižvelgti į produkto saugumą, todėl vertėtų įvertinti šokliuko patvarumą, kad vaikui žaidžiant šis netikėtai netrūktų.

Atsižvelkite į rankenas, kad šios būtų lengvai paimamos mažomis rankytėmis ir iš jų neslystų.

Taip pat, reikėtų įvertinti ar ieškote šokliuko vidaus naudojimui ar norite, kad šis būtų tinkamas ir lauko pramogoms.

Mažiausiems šokinėtojams verta rinktis arkliuko (ar kito panašaus gyvūno) formos šokliuką, kadangi jie yra satbilesni ir nerieda ant šono.

Vyresniems vaikams, kurie jau moka kontroliuoti žaislo judėjimą, galima rinktis mėgstamais personažais iliustruotą, kamuolio formos šokliuką.