Įjungti filtrai

    Gimnastikos čiužiniai 

    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    79.90 € -25% Akcija! 59.93
    Dėti į krepšelį
    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    165.50 € -25% Akcija! 124.13
    Dėti į krepšelį
    Akcija!
    Gimnastikos čiužiniai, kurie padės vaikams lavinti savo fizinus gebėjimus saugiai ir patogiai, tiek namuose, tiek ugdymo įstaigose.

    Mūsų parduodami čiužiniai pasižymi šiomis svarbiomis savybėmis:

    Apsauga ir Komfortas: gimnastikos čiužiniai suteikia maksimalų komfortą ir saugumą užsiimant fizine veikla. Ant jų vaikai galės saugiai ir patogiai atlikti įvairius pratimus ir gimnastikos judesius. Minkštas ir patvarus paviršius apsaugo nuo smūgių ir suteikia reikiamą amortizaciją, sumažinant traumų riziką.

    Kokybiškos medžiagos: Čiužiniai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra atsparios dilimui, UV spinduliams, skysčiams. Kai kurie iš mūsų parduodamų čiužinių yra sertifikuoti, kaip medicininis produktas, todėl gali būti naudojasi gydymo ar reabilitacijos įstaigose.

    Įvairūs dydžiai ir storiai: Galite rinktis Jums reikiamo dydžio ir storio čiužinį. Atsižvelkite, kokiai veiklai bus naudojamas čiužinys, kad išsirinktumėte reikiamo storio čiužinį maksimaliai apsaugai.

    Mobilumas ir sandėliavimas: Savo asortimente turime čiužinių, kurie susilanksto ir neužima daug vietos. Jei Jums svarbu kompaktiškas ir daug vienos neužimantis čiužinys, šie gimnastikos čiužiniai kaip tik Jums.

    Kaip išsirinkti gimnastikos čiužinį?

    Įvertinkite kokiais veiklai ir kokiems pratimams naudosite čiužinį, nuo to priklauso kokios storio čiužinio Jums reikės.
    Išsimatuokite erdvę, kurioje norėsite pakloti čiužinį, pagal tai išsirinksite reikiamą čiužinio dydį.