Laikinos tatuiruotės vaikams 

Pristatymas per 1-3 d.d.

10.20
Dėti į krepšelį

Vaikiškos laikinos tatuiruotės yra linksma ir kūrybiška būda išreikšti vaiko asmenybę ir stilių. Šios tatuiruotės yra nekenksmingos, lengvai naudojamos ir švelniai pašalinamos. Jos gali būti puikus papuošalas bet kokioms vaikų šventėms, tokioms kaip gimtadienio šventės, teminiai vakarėliai arba vaiko draugų susitikimai. Be to, jos yra puikus būdas praleisti laiką vasaros dienomis, suteikiant vaikui galimybę išreikšti savo kūrybiškumą ir išsiskirti iš minios. Taigi, vaikiškas laikinas tatuiruotes galima panaudoti įvairiose šventėse ir kasdieniame gyvenime, kad suteiktų vaikui daug džiaugsmo ir smagumo.

Mūsų parduodamos tatuiruotės yra saugios vaikams, dermatologiškai patikrintos ir sertifikuotės, todėl galite būti ramūs, kad įsigiję šias tatuiruotes jos nepakenks Jūsų vaikui.

Be įprastų tatuiruočių rinkinių šventėms ir kitoms progoms galite įsigyti rinkinius, kurie leis patiems pasidaryti tatuiruotes. Šie rinkiniai turi trafaretus, klijus ir blizgučius, todėl vaikai galės patys išsirinkti kokios spalvos ir kokios formos norės tatuiruotės.