RC modeliai - mašinėlės 

Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

41.99 € -15% Akcija! 35.69
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

33.99
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

64.90 € -20% Akcija! 51.92
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

38.50 € -25% Akcija! 28.88
Dėti į krepšelį

Radijo bangomis valdomos mašinos – sunkvežimiai

 RC mašinėlės - modeliai

Ar vaikystėje Jums teko valdyti mašinėlę su nuotolinio valdymo pultu? Jeigu taip, žinote, jog tai ypač smagus užsiėmimas vaikams. Siūlome įvairų RC mašinėlių, sunkvežimių bei kitokių modelių pasirinkimą.

Nuo kurio amžiaus tinkamos RC mašinėlės?

Labai dažnai iškylantis klausimas tėvams, galbūt jau dabar mano vaikas pasiruošęs valdyti mašinėles su radijo bangomis? Pasitaiko atvejų, jog tėvai per greitai nuperka RC mašinėlę. Tam, jog išvengti tokios situacijos būtina atkreipti dėmesį į gamintojo rekomendacijas bei vaiko amžių. Yra tam tikrų modelių, kurie tinkami nuo 3 metų. Būtina sąlyga lėtas greitis bei vienai rankai pritaikytas pultelis. Greitesni bei su standartiniu pulteliu esantys modeliai skirti vaikams nuo 6 metų. Būna atvejų, jog vaikai yra ypač gabūs ir yra pasiruošę išbandyti greitesnes mašinėles, todėl kartais galima nusižengti gamintojų rekomendacijai ir išbandyti tai praktikoje su vaikais.

Radijo bangomis valdomi sportiniai automobiliai

Vieni iš įdomesnių modelių, sportiniai radijo bangomis valdomi automobiliai. Šio tipo modeliai dažniausiai naudojami lauko sąlygomis dėl savo greičio galimybių. Kaip ir daugeliui suaugusiųjų patinka greitis, nenuostabu, jog vaikams taip pat. Mašinėlių greitis gali pasiekti net 20-40 km per valandą. Gamintojai dažniausiai rekomenduoja vaikams nuo 6-10 metų priklausomai nuo modelio.

Buggy RC mašinėlės

Buggy RC mašinėlės – tai pritaikyti modeliai važinėti įvairiais nelygumais, kalnais, smėliu ar žvyru. Šio tipo RC modeliai dažniausiai turi papildomas spyruokles, kurios padidina pravažumą. Taip pat būna modelių, kurie yra atsparūs vandeniui, nebijo smūgių – yra pritaikyti įvairioms lauko sąlygoms. Su šio tipo mašinėlėmis vaikams važinėti būna ypač smagu. Taip pat dėl ratų grublėtumo tinka važinėti ir slydžiais paviršiais.