Kamuoliukų baseinai 

Minkšta bei švelni dovana vaikams

 mediniai žaislai

Minkšti, labai dailūs ir smagūs vaikiški kamuoliukų baseinai mažiesiems. Šioje kategorijoje rasite įvairiausių rinkinių, tiek apvalių, tiek kvadratinių bei su įvairiomis kamuoliukų spalvomis. Kokybiški, smagūs bei skirti vaikams nuo 6-7 mėnesių. Kamuoliukų baseinai – vieni iš mėgstamiausių užsiėmimų vaikams nuo 6 mėnesių iki 4-5 metų.

Iš ko pagaminti kamuoliukų baseinai?

Kamuoliukų baseinai yra pagaminti iš poliuretano putų, kurios yra minkštos, neprarandančios savo formos bei savybių. Šio tipo medžiaga nesužeis vaikučių, nes neturi aštrių bei kietų fomų. Poliuretano putos yra apsiūnamos medvilnės medžiaga, kurią dažniausiai galima nuimti ir skalbti 30 laipsnių temperatūroje.

Iš ko pagaminti kamuoliukai ar jie yra patvarūs?

Kamuoliukai yra pagaminti iš tvirto plastiko, pritaikyti žaisti ne tik vaikų kambariuose, bet ir ugdymo įstaigose. Kenditoys parduotuvėje prekiaujami kamuoliukai atitinka visus ES saugumo ir kokybės standartus, turi sertifikatus.

Kurį modelį geriausia rinktis: apvalų ar kvadratinį?

Geriausia rinktis tokį modelį, kuris atitinka jūsų lūkesčius bei negadina kambario išvaizdos. Kvadratinis kamuoliukų baseinas puikiai tinka statyti kampuose, turi didesnę žaidimui skirtą erdvę. Apvalus kamuoliukų baseinas yra modernaus dizaino, stilingas, tinkantis prie įvairiausių kambario detalių.