Mediniai traukinukai 

Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

32.15 € -20% Akcija! 25.72
Dėti į krepšelį

Žaidimas su mediniu traukinuku turi gerokai daugiau privalumų nei vien tik smagiai praleistas laisvalaikis.

Žinoma, tai puikus būdas atsipalaiduoti, pasitelkti savo fantaziją ir pasinerti į nuostabius nuotykius. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad mažieji geriausiai mokosi žaidimo metu, o medinis traukinukas šį procesą padarys ne tik smagesnį, bet ir kokybiškesnį.

Tam , kad vaikui pavyktų tinkamai sujunti traukinio bėgius ar atskirus vagonus reikalingi akių – rankų koordinacijos bei smulkiosios motorikos įgūdžiai. Ir tai dar ne viskas! Reikia ne tik parinkti tinkamas dalis, bet ir pasistengti numatyti traukinuko maršrutą, suplanuoti įvairius posūkius, pervažas bei tiltus.

Tokiu būdu vaikai žaidimo metu ne tik puikiai leidžia laiką, bet ir ugdo įgūdžius, kurie bus reikalingi vėlesniame gyvenime. Mažieji mokosi spręsti problemas, o tam prireikia įžvalgumo bei kantrybės.

Taigi, štai keletas svarbiausių medinių traukinukų privalumų:

  • Smulkiosios motorikos ugdymas;

  • Problemų sprendimas;

  • Žodyno ir bendravimo įgūdžių plėtojimas;

  • Sąvokų pažinimas;

  • Kūrybiškumo ir vaizduotės lavinimas;

  • Stambiosios motorikos įgūdžių formavimas.

Žaislas yra itin universalus, todėl puikiai tinka ir mergaitėms, ir berniukams. Jis nevaržo vaikų vaizduotės ir leidžia jiems savarankiškai kurti įvariausius scenarijus bei istorijas. Bėgių ir vagonų rinkinį lengvai galima pritaikyti daugybei skirtingų žaidimų. Be to, medinis traukinukas – tvarus ir ilgaamžis žaislas, kuris gali būti perduodamas iš kartos į kartą!