Įjungti filtrai

    Vaikiški stalai bei jų rinkiniai 

    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    189.50 € -20% Akcija! 151.60
    Dėti į krepšelį
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    170.50 € -15% Akcija! 144.93
    Dėti į krepšelį
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    87.90
    Dėti į krepšelį
    Akcija!
    Pristatymas per 1-3 d.d.

    71.20 € -40% Akcija! 42.72
    Dėti į krepšelį

    Vaikiški stalai ikimokyklinio amžiaus vaikams yra daugiau nei tik baldai – tai svarbi kūrybingumo, mokymosi ir žaidimo erdvės dalis. Mūsų asortimente rasite įvairių stilių ir dydžių stalų, kurie ne tik atitinka vaiko poreikius, bet ir papildys jų kambarį su džiaugsmu ir funkcionalumu.

    Kodėl verta namuose turėti vaikišką staliuką?

    Stalai, kurie skirti mažiesiems arba ikimokyklinio amžiaus vaikams suteikia progą vaiakms turėti savo žaidimų ir veiklos kampelį. Šie staliukai yra pritaikyti vaikučių ūgiui, kartu su kėdutėmis sudaro puikų komplektą. Prie savo staliuko vaikai gali mokytis savarankiškai valgyti, žaisti, piešti, lipdyti ir atlikti dar daugiau įvairių veiklų. 

    Vaikiškas staliukas padės išlaikyti tvarką kituose kambariuose, nes vaikas žinos, kad turi savo kampelį įvairiems užsiėmimams.

    Renkantis staliuką svarbu atkreipti dėmesį į jo dydį, kokybę, kad jis būtų tvirtas ir saugus vaikui. Taip pat labai svarbus tinkamas dydis. Kartais staliukai papildomai turi įvairių lentynėlių ar stalčių, kur patogu susidėti naudojamas priemones.

    Staliukas gali būti komplektuojamas su viena kėdute arba dviem. Jei žinote, kad galite sulaukti kitų panašaus amžiaus vaikų svečiuose, smagu turėti papildomą kėdutę, tuomet abu mažyliai gali sėdėti prie vieno stalo ir žaisti.

    Mūsų asortimente rasite staliukų skirtų ikimokyklinio amžiaus vaikams. Sukurkite savo vaikui saugią, patogią ir įkvepiančią vietą mokytis ir žaisti.