Skėčiai vaikams 

Skėčiai vaikams

 mediniai žaislai

Skėtis – aksesuaras, kuris reikalingas kiekvienam, vaikščioti išmokusiam, mažyliui. Jis ne tik padės nesušlapti – tinkamai parinktas gaminys gali kiekvieną lietingą dieną padaryti tikru nuotykiu!

Taigi, kaip išsirinkti geriausią skėtį savo vaikui?

Visų pirmiausia, žinoma, reikėtų atsižvelgti į gaminio saugumą. Jo skleidimo mechanizmas turėtų būti be aštrių briaunų, kad mažylis galėtų savarankiškai jį išskleisti ir suskleisti, nebijodamas susižeisti savo pirštukų.

Taip pat svarbu, kad šonuose esantys strypelių galai būtų paslėpti ar uždengti apvaliais antgaliais. Taip išvengsite bakstelėjimo į vaiko galvytę ar praeivio šoną.

Rinkintės skėtį, kuris pritaikytas vaiko dydžiui. Per didelį skėtį mažyliui bus sunku ir nepatogu nešiotis, todėl net ir gražiausio dizaino gaminys greitai taps nepageidaujamu vaiko kasdienybėje net lietui pliaupiant. Tuo tarpu, per mažo dydžio skėtis tinkamai neapsaugos mažylio nuo sušlapimo.Dėl gaminio dizaino būtų verta pasitarti su vaiku, kadangi jis turės nešioti šį praktišką aksesuarą. Patrauklios, akį traukiančios išvaizdos skėtis rečiau bus „pamirštas“ namuose, o kelionės su juo laukan taps tikra pramoga.

Dažnai vaikams patinka stebėti riedančius lango paviršiumi lietaus lašus. Kodėl gi neperkėlus šios patirties už namų ribų? Jei manote, kad Jūsų vakui gali pasirodyti smagu ir įdomu, galite rinktis skėtį, kurio paviršius yra permatomas ir margintas įvairiomis iliustracijomis.