Vaikiškos kėdės 

Vaikiškų kėdučių pasirinkimas

 vaikiškų kėdžių pasirinkimas

Vaikiškų kėdžių pasirinkimas! Spalvotos, tikros medienos, metalinės bei plastmasinės kėdės vaikams. Puiki ne tik interjero detalė, tačiau ir vaiko patogumo priemonė. Mūsų asortimente kėdutės tinka vaikams nuo 1 iki 10 metų vaikams. Pasirūpinkime vaiko užsiėmimų zona!

Kaip taisyklingai pasirinkti kėdę?

Vienas iš svarbiausių kėdutės aspektų yra kėdutės aukštis pagal vaiko ūgį bei atlošo pasvyrimo kampas. Norint išvengti įvairių problemų, raumenų patempimo ar rankyčių skausmų, atsisėdus nugarytė privalo būti ištiesta, natūralios S formos išlinkimu. Jeigu vaikiška kėdutė atitinka šį svarbiausią aspektą kėdutė yra tinkama naudoti. Dar svarbus aspektas yra toks, jog kėdutė turi būti pritaikyta stalo aukščiui. Geriausias sprendimas pirkti jau paruoštą ir pritaikytą pilną komplektą su staliuku. Tokiu atveju nebereikia taikyti vaikiškos kėdutės bei staliuko matmenų.

Iš kokios medžiagos pagamintą produkciją pasirinkti geriausia?

Plastmasė, natūrali mediena ar iš fanieros pagamintos kėdutės? Vienareikšmiškai natūralios medienos kėdutė yra patvariausias, ekologiškiausias pasirinkimas. Taip pat tvirtos ir storos plastmasės gaminiai tarnaus gana ilgą laiką, tačiau ne visi gaminiai būna kokybiški, kai kurie nublunka praranda savo formą ar greitai susidėvi. Būtina atkreipti dėmesį į gamintoją, konstrukciją ir plastmasės storį. Natūralios medienos gaminiui, tai negresia, geriausia rinktis impregnuotą ar dažytą kėdutę, kuri apsaugos medieną nuo drėgmės bei saulės spindulių. Natūralios medienos kėdės tarnauja ilgiausiai, dėl savo tvirtumo savybių.