Triukiniai paspirtukai 

Pristatymas per 1-3 d.d.

109.50 € -40% Akcija! 65.70
Dėti į krepšelį

Profesionalūs triukiniai paspirtukai

 paspirtukai triukams - triukiniai paspirtukai

Jūsų vaikas susidomėjo ekstremaliu paspirtukų sportu? Šioje kategorijoje rasite ir pradedantiesiems ir jau pažengusiems vaikams bei suaugusiems tinkančius profesionalius paspirtukus. Triukams skirti paspirtukai privalo būti tvirti, lengvi bei turėti tam tikras savybes, kurias ir trumpai apžvelgsime.

Triukinio paspirtuko rėmas

Kokį paspirtuko rėmą pasirinkti? Ypač dažnas klausimas, svarbiausia savybė lengvumas ir tvirtumas, todėl aliuminio korpusas šiuo atveju bus vienas iš geriausių pasirinkimų. Labai svarbi detalė yra ta, jog perkant paspirtuką žinotumėte, jog šiam modeliui yra atsarginių detalių. Klausiate kam to reikia? Kas įvyks jeigu atliekant triukus paspirtukas susigadins? Svarbus aspektas detalių pasirinkimas bei galimybė jas pasikeisti. Asortimente prekiaujame tik tokiais paspirtukais, kuriems detales keisti yra galimybė. 

Paspirtuko ratai bei guoliai

Triukams skirti paspirtukai privalo būti kur kas patvaresni dėl įvairiausių smugių bei greičio. Jeigu lyginant paprastą paspirtuką su profesionaliu būtina atkreipti dėmesį į detales. Kokie guoliai įmontuoti? Ar yra pritaikytos naujos technologijos? Ar vairo sukimo kampas turi papildomų funkcijų, ar rankenos yra neslidžios bei pritaikytos ilgoms treniruotėms? Koks ratų kietumas, plotis, diametras? Prieš perkant šiuos paspirtukus atsakykite į šiuos klausimus. 

Norint pradėti profesionaliai važinėtis ir atlikinėti triukus būtina paspirtuką įsigyti su ABEC 9 guolių sistema, pradedantiesiems ratų diametras tinka nuo 100 mm, o idealus kietumas yra 88A. 

Esant pažengusiems rato diametras gali būti didesnis, o vairo manevringumas kur kas aukštesnio lygio. Taip pat ir guolių bei rato sistema būna pritaikyta sudėtingesniems triukams.