Sporto - gimnastikos sienelės 

Švediškos gimnastikos sienelės namuose

Judėti ir aktyviai leisti laisvalaikį vaikams yra tiesiog įgimta. Norint paskatinti vaiką aktyviai judėti, o taip pat išlieti susikaupusią energiją gali padėti namuose įtaisyta gimnastikos sienelė. Beje, šios sienelės tinka ne tik vaikams nuo pirmųjų metų, bet ir suaugusiems ir senoliams atlikti įvairias mankštas ir pratimus.

Gimnastikos sienelės pritaikytos atlaikyti svorius, lengvai montuojasi prie sienos, tvirtinasi į lubas ar grindis. Papildomi priedai padeda praplėsti sienelės galimybės ir siūlo dar daugiau smagių veiklų vaikams.

Tokie sporto kompleksai namuose užtikrina sveiką vaikų aktyvumą, judėjimą. Tai ne tik svarbu fiziniam vaikui aktyvumui palaikyti, bet padeda ir protinei veiklai. Sportas padės sutelkti dėmesį, susikaupti atliekant namų darbus, mokantis. Vyresni vaikai, kurie kitu atveju per daug laiko praleistų prie kompiuterio ar išmaniojo telefono, skatinami daugiau mankštintis. Kai jų kambariuose yra sporto salės erdvės su sieninėmis juostomis vaikams ir gimnastikos žiedais, jie daug labiau linkę leisti laiką mankštindamiesi.