SNAILS vaikiškas nuplaunamas nagų lakas "Vyšnia Karalienė" 10,5ml Žiūrėti

SNAILS vaikiškas nuplaunamas nagų lakas "Vyšnia Karalienė" 10,5ml

Kodas:w2030p

8.00 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 1-3 darbo dienas.

Naujas

Nagų lako spalva - tarsi prisirpusi vyšnia. Ryški ir labai graži.

Daugiau informacijos

Snails - didžiausia sensacija! Tai pirmasis vandens pagrindo nagų lakas skirtas vaikams, kuris lengvai nuplaunamas muilu ir vandeniu. Neįtikėtina, bet nagų lakavimas gali būti ne tik gražu, bet ir saugu bei nekenksminga!

SVARBU! Atitinka visus ES keliamus saugumo reikalavimus. Šio lako pagrindinės sudedamosios dalys yra akrilinis polimeras, netoksiški dažikliai ir vanduo. Snails sudėtyje nėra net 6 kenksmingų toksinų (reikalavimas yra nenaudoti 3). Lakuose nerasite: formaldehido, DBP (dibutilo ftalato), parabenų, tolueno, formaldehido dervos bei kamparo.

NEREIKALINGAS lako valiklis! Norint nuvalyti laką, nereikia naudoti acetono. Paprasčiausiai nuplaukite rankas su vandeniu ir muilu arba nuvalykite drėgnu vatos gabalėliu. Lakas lengvai nusivalo, nepalieka dėmių nei ant kietų, nei ant minkštų paviršių. Vadinasi, mergaitė gali lakuotis pati, daryti sprendimus ir kūrybiškai praleisti laiką maloniai, veikiant tą patį ką daro mamytė. Asortimentas pasižymi plačia spalvų gama ir maloniais priedais.

Naudojimo instrukcija:

  • Nusiplauti rankas su muilu ir vandeniu, nusausinti.
  • Užtepti vieną, ploną sluoksnį. Palaukti, kol išdžius.
  • Užtepti antrą, ploną sluoksnį. Palaukti, kol išdžius.
  • Jei norite, kad nulakuoti nagai laikytųsi ilgiau (≈2 dienas), naudokite specialų, bespalvį-sutvirtinantį laką ("Top Coat"). Lakas sukurtas vandens pagrindu, palaiko natūralią nago fiziologiją. "Top Coat" lakuoti ant nulakuotų nagų.

Įspėjimas! Netinka vaikams iki 3 metų. Neryti, negerti.

Formulė sukurta Prancūzijoje.

Gamintojas: Graikija.

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Amžius3+, 4+, 5+, 6+, 7+

Jums gali patikti