Strateginis žaidimas 2in1 Žiūrėti

Strateginis žaidimas 2in1

Kodas:GR0618

12.90 €

Pristatymas į namus per 6 - 10 d.d.
Atsiimkite DPD paštomate 2.6 €
Atsiimkite Omniva paštomate 2.9 €
Pristatymas DPD kurjeriu 3.9 €
Nemokamas atsiėmimas KRETINGOJE

Įdomus, daugiafunkcis žaidimas, žaislas apjungia du skirtingus žaidimus – arkadinį žiedų mėtymo žaidimą ir logiškesnį bei strategiškesnį tic-tac-toe žaidimą. Šio derinio dėka žaidėjas turi galimybę lavinti tiek vikrumą, taiklumą ir tvirtą ranką, tiek loginį mąstymą, planavimą ir susikaupimą.

Žaidimo taisyklės
Tic-Tac-Toe
Naudokite elementus, kad sukurtumėte 3x3 Tic-Tac-Toe lentą. Kiekvienas žaidėjas gauna 9 3 skirtingų dydžių figūrėles, kad galėtų po jomis paslėpti kito žaidėjo figūrėles. Žaidėjas pasirenka savo spalvą. Tada pirmasis žaidėjas (tvarka gali būti suderinta tarpusavyje) deda savo pirmąjį pėstininką ant lentos bet kurioje pasirinktoje laisvoje vietoje. Jums tereikia būti pirmam, kuris vertikalioje arba horizontalioje linijoje išdėsto tris savo figūrėles.

Žiedo metimas
Naudokite pilkus elementus, jungtis ir pėstininkus, kad sukurtumėte konstrukciją pagal vaizdines instrukcijas ant dėžutės. Tada žaidėjai bando mesti žiedą (ratą) taip, kad jis atsitrenktų į kuolą. Žaidėjai turi 3 šansus, laimi tas, kuris buvo tikslesnis tam tikrame raunde.

Nemokamas pristatymas nuo 80 €

- Amžius: 3+

- Sertifikuota : CE.

Jums gali patikti