Mediniai žaislai 

Kodėl geriausia rinktis medinius žaislus?

 mediniai žaislai

Šioje kategorijoje rasite įvairiausių medinių žaislų. Visi vaikams skirti mediniai žaislai yra sertifikuoti Europoje, saugūs ir pagaminti pagal aukščiausias technologijas, galime garantuoti, jog jūsų vaikas gaus tik geriausią, ekologišką produkciją. Asortimente gausu įvairių lavinamųjų žaislų, kurie tinka vaikams nuo 1 metų. Žaislai skirti lavinti smulkiąją motoriką, rankyčių bei akyčių koordinaciją, skatina kūrybiškumą bei vaizduotę. Mediniai žaislai yra ilgaamžiai, todėl išliks iš kartos į kartą. Lavinkime mūsų vaikų suvokimą bei leiskime jiems tobulėti!

Iš ko pagaminti mediniai žaislai?

Medinius žaislus galima pagaminti iš skirtingų medžiagų, beržo, pušies, buko, ar kitokios medienos. Taip pat dažnai naudojamos ir medienos plokštės, tačiau geriausia produkto kokybė ir ekologija yra pagaminama iš natūralios medienos. Dažnai medis yra apdirbamas netoksišku laku arba dažais. Taip pat mediniai žaislai gali turėti papildomus priedus, pavyzdžiui varžtukus.

Kaip pasirinkti tinkamą variantą?

Būtina atkreipti dėmesį, jog medis būtų tinkamai apdirbtas, neturėtų aštrių bei kietų formų. Svarbiausia, saugumas ir netoksiškos medžiagos. Europoje yra griežtas reikalavimas, jog žaislai būtų sertifikuoti, todėl bet koks nesertifikuotas produktas yra draudžiamas. Kiekvienas produktas turi būti paženklintas CE ženkliuku. Žiūrėkite atidžiai ir rinkitės tuos produktus, kurie nekenktų ir būtų reikalingi jūsų vaikui.

Medinių žaislų privalumai

Didžiausias medinių žaislų privalumas yra toks, jog tarnaus kur kas ilgiau nei bet kuris plastmasinis žaisliukas. Taip pat bus ekologiškesnis vaiko sveikatai. Be to liečiant mediniai žaislai turi savo natūralią formą, kuri būtent ir leis vaikams dar geriau pažinti pasaulį. Mediniai žaislai yra vieni iš labiausiai vertinamų žaislų tėvų rate, todėl geriausius atsiliepimus galima gauti iš tų, kurie visa tai išbandę!

Kokius vaikučių įgūdžius galime lavinti?

Žaislai lavina labai didelį įgūdžių spektrą. Vieni iš pagrindinių vaiko raidai yra smulkiojį bei stambioji motorika, mąstymas, koordinacija, suvokimas, pažinimas. Vienu metu vaikai ugdo įvairius įgūdžius. Vaikams kur kas lengviau įsisavinti naujus įgūdžius žaidžiant, o įvairūs žaislai yra tarsi priedai.