Lovos nameliai 

Pristatymas per 1-3 d.d.

275.00 € -30% Akcija! 192.50
Dėti į krepšelį

Vienos iš populiariausių lovų - nameliai

 vaikiškos lovos

Viena iš populiariausių lovyčių vaikams – namo formos. Šio tipo lovytės tinka nuo 2 metų amžiaus vaikams, savaime suprantama su papildomomis apsaugomis. Asortimente rasite ne tik natūralios medienos lovytes, tačiau ir dažytas ekologiškais dažais. Lova – namas vaikams gali tapti net ir žaidimų erdvė.

Lovytės dažniausiai būna pilno komplekto su instrukcijomis bei čiužinio grotelėmis. Unikalaus dizaino, puikiai tinkančios prie įvairiausių kambario detalių. Šio tipo lovytės gali tikti net iki 14-18 metų, kadangi yra įvairiausių išmatavimų. Taip pat galimybė pasirinkti ne tik viengulę, tačiau ir dvigulę.

Baldai dažniausiai yra pagaminami iš natūralios pūšies medienos. Lengvai prižiūrimo, valomos lovos nebijo drėgmės bei nešvarumų. Asortimente esantys modeliai nebijo saulės spindulių ir neblunka.

Kaip pasirinkti tinkamą lovytės dydį?

Lovytės dydį tėvai dažniausiai renkasi pagal amžių bei namuose esančią erdvę. Nuo 2 metų amžiaus vaikams jau yra galimybė pirkti ir kur kas didesnio dydžio lovą, kuri gali tikti iki pat pilnametystės. Svarbiausia saugumas, pagal amžių pasirinktas sprendimas.