Vystymo lentos 

Vystymo lenta - patogiai vaiko priežiūrai?

 vaikiški rankšluosčiai vaikams

Norite patogios priemonės vaiko priežiūrai, pervystymui? Speciali vystymo lenta - puiki priemonė. Galima įsigyti vystymo čiužinį, lentą ar net vystymo stalą. O kurį pasirinksite Jūs?

Trumpai apžvelgsime visų šių 3 modelių privalumus, o Jums teks pasirinkti.

Kieto pagrindo vystymo lenta

Dažnai naudojama ant lovytės, galima įsigyti ilgesnį arba trumpesnį modelį. Dažniausiai lentos yra pritaikytos lengvai priežiūrai su neperšlampama medžiaga. Paminkštintos, todėl bus ypač patogios. Lengvai ir stabiliai pastatysite vystymo lentą bet kokioje, norimoje vietoje. Tai stabilus, saugus vaiko pervystymo, priežiūros variantas. Šį modelį galima užvilkti specialiu užvalkaliuku. Šoniniai borteliai saugo vaikučius nuo galimo iškritimo. Tačiau būtina papildoma priežiūra bei apsauga, nepaliekant vaikučių vienų. 

Vystymo čiužinys

Vystymo čiužiniai skirti naudoti ant kietesnių paviršių, pavyzdžiui komodos, didelio stalo ar panašaus paviršiaus. Čiužiniai, kaip ir vystymo lentos turi bortelius, kurie saugo vaikučius nuo galimo vaikučio iškritimo. Minkšto užpildo, taip pat turintys neperšlampančią medžiagą, kuri ypač lengvai prižiūrima.

Vystymo stalas

Vystymo stalai dažniausiai yra talpūs, turintys lentynėles. Ant viršaus dedamas vystymo čiužinys arba lenta. Patogi priemonė susidėti vaikučio daiktus, rūbelius bei kitas priemones. Pasitaiko ir tokių modelių, jog stalo viduje yra įmontuotos vonelės maudynėms. 

Pasirinkite sau patį tinkamiausią sprendimą ir patogiai rūpinkitės savo vaikučiais.