Žaislai kelionėms 

Pristatymas per 1-3 d.d.

1.29
Dėti į krepšelį
Pristatymas per 1-3 d.d.

14.90 € -30% Akcija! 10.43
Dėti į krepšelį
Akcija!
Pristatymas per 1-3 d.d.

18.30 € -15% Akcija! 15.56
Dėti į krepšelį
Vienas iš dažniausiai sutinkamų klausimų mūsų veikloje - kokius žaislus rekomenduotume įsigyti, kurie užimtų vaikus kelionių metu. Todėl būtent šioje kategorijoje surinkome visus žaislus, kurie užtikrins vaikų užimtumą kelionės metu.

Tuo pačiu apžvelgsime, į ką atkreipti dėmesį renkantis žaislus kelionėms.

Renkantis žaislus skirtus kelionei automobiliu ar lėktuvu, svarbu atkreipti dėmesį į keletą svarbių faktorių:

  1. Dydis ir formos: Žaislai neturėtų būti per dideli, kad būtų patogu juos laikyti ir naudoti mažoje erdvėje, kurią galima rasti automobilyje ar lėktuve. Be to, geriau rinktis žaislus, kurie neturi smailių ar aštrių kraštų, kad būtų sumažintas sužeidimų pavojus.

  2. Triukšmo lygis: Renkantis elektroninius žaislus, svarbu atkreipti dėmesį į jų triukšmo lygį. Geriau rinktis žaislus, kurie neturi per garsaus garso arba turi reguliuojamą garso lygį, kad nebūtų triukšmo, kuris gali sutrikdyti kitus keleivius.

  3. Saugumas: Svarbu užtikrinti, kad pasirinkti žaislai būtų saugūs vaikams. Tai reiškia, kad jie neturėtų mažų detalių, kurios gali būti lengvai nurytos arba sukelti uždusimo pavojų.

  4. Įvairiapusiškumas: Pasirinkus žaislus, geriau rinktis tokius, kurie skatina įvairiapusišką žaidimą ir kūrybiškumą. Tai gali būti veiklos rinkiniai, kūrybiniai komplektai ar žaislai, kurie skatina vaiko mąstymą ir kūrybiškumą.

  5. Patogumas: Patogumas yra labai svarbus, ypač ilgose kelionėse. Tad geriau rinktis žaislus, kurie yra lengvai transportuojami, nesudaro didelio šiukšlių kalno ir yra patogūs ne tik vaikams, bet ir tėvams.


Mūsų rekomenduojami žaislai kelionėms - lengvi, neužimamtys daug vietos, užtikrinantys, kad bent dalį kelionės laiko vaikai bus užimti ir lavins savo gebėjimus.