Žmogaus anatomijos rinkinys Žiūrėti

Žmogaus anatomijos rinkinys

Kodas:LER 3338

105.90 €

Pristatymas į namus per 4-12 d.d.
Atsiimkite DPD paštomate 2.6 €
Atsiimkite Omniva paštomate 2.9 €
Pristatymas DPD kurjeriu 3.9 €
Nemokamas atsiėmimas KRETINGOJE

Šie tikroviškai detalūs miniatiūriniai žmogaus kūno ir organų modeliai idealiai tinka anatomijos mokymui klasėje.

Šis išsamus rinkinys apima išsamius širdies, smegenų, žmogaus kūno ir skeleto modelius.

Kiekviename iš keturių anatomijos modelių yra plastikinis stovas, faktų vadovas ir nuotraukomis iliustruotos surinkimo instrukcijos.

Modelio dalis galima nuimti, apžiūrėti ir įdėti atgal į reikiamas vietas.

Miniatiūrinį žmogaus skeleto modelį sudaro 41 dalis, o surinktas jo aukštis yra maždaug 23 cm. Yra kaukolė, šonkauliai, žastikaulis, stuburas, stipinkaulis, alkūnkaulis, plaštaka, dubuo, šlaunikaulis, blauzdikaulis, šeivikaulis, pėda ir dalinė kraujotakos sistema.

Miniatiūrinis Širdies modelis, idealiai tinkantis mokytis apie žmogaus organus vaikams, yra maždaug 13 cm aukščio ir susideda iš 29 dalių. Turi viršutinę tuščiąją veną, apatinę tuščiąją veną, dešinįjį prieširdį, trišakį vožtuvą, dešinįjį skilvelį, plaučių vožtuvą, plaučių arteriją, kairįjį prieširdį, mitralinį vožtuvą, kairįjį skilvelį, aortos vožtuvą ir aortą. Širdies modelis atidaromas surinkus, kad mokiniai galėtų tyrinėti iš vidaus.

Surinktas miniatiūrinis smegenų modelis yra maždaug 9,5 cm aukščio, jį sudaro 31 dalis. Turi smegenėlių, priekinės skilties, parietalinės skilties, smilkininės skilties, pakaušio skilties, corpus callosum, smegenų kamieno, hipokampo, skilvelių, izoliacijos, korpuso striatum, vidinės kapsulės ir lentiforminio branduolio.

Nemokamas pristatymas nuo 80 €

- Rekomenduojamas amžius: 8+

- Sertifikuota CE

Jums gali patikti