Sensorinis takas - Spalvoti akmenukai pusiausvyros lavinimui 5vnt. Žiūrėti

Sensorinis takas - Spalvoti akmenukai pusiausvyros lavinimui 5vnt.

Kodas:ZA4977

UŽKLAUSOS FORMA

* Užpildyti laukus

Nėra prekės sandelyje

DOMINA ŠI PREKĖ? Šios prekės šiuo metu neturime sandelyje, susisiekite ir mes jums atsakysime dėl šios prekės pristatymo galimybių.

41.90 €

Pristatymas į namus per 6 - 10 d.d.
Atsiimkite DPD paštomate 2.6 €
Atsiimkite Omniva paštomate 2.9 €
Pristatymas DPD kurjeriu 3.9 €
Nemokamas atsiėmimas KRETINGOJE

Spalvingi akmenukai, skirti pusiausvyros lavinimui – pramoga, palaikanti vaiko vystymąsi.

Balansuojančių akmenėlių rinkinys yra ne tik žaislas, bet ir vaiko raidą palaikanti priemonė. Šie spalvingi ir įvairūs akmenys skatina tyrinėjimą, kūrybiškumą ir motorinių bei pažinimo įgūdžių ugdymą.

Pusiausvyros įgūdžių ugdymas: Žaidimas su pusiausvyros akmenimis padeda vaikams tobulinti pusiausvyros ir motorinės koordinacijos įgūdžius. Dėdami akmenis skirtingose ​​konfigūracijose ir išlaikydami pusiausvyrą, vaikai mokosi valdyti savo kūną ir ugdo pasitikėjimą savimi.

Mokomoji pramoga: kiekvienas akmuo turi skirtingą formą, dydį ir spalvą, o tai skatina vaikus sužinoti apie skirtumus ir panašumus bei lavinti atpažinimo ir klasifikavimo įgūdžius. 

Kūrybiškumas ir vaizduotė: Akmenų formų ir spalvų įvairovės dėka vaikai gali pasitelkti savo vaizduotę kurdami įvairias struktūras ir raštus. Žaidimas su balansuojančiais akmenimis lavina kūrybiškumą, planavimo ir loginio mąstymo įgūdžius.

Saugios medžiagos: Balanso akmenys pagaminti iš patvaraus ir vaikams saugaus plastiko, kuris garantuoja ilgalaikį ir saugų žaidimą. Lygus jų paviršius užtikrina patogų sukibimą, o dėl tvirtos konstrukcijos jie yra atsparūs pažeidimams.

Daugiafunkciškumas: Balanso akmenis galima naudoti tiek viduje, tiek lauke, suteikiant vaikams galimybę žaisti bet kur ir bet kada. Be to, juos lengva laikyti ir transportuoti, todėl galėsite pasiimti su savimi į kelionę ar į parką.

Balansuojančių akmenų rinkinys – puikus būdas paskatinti vaiko vystymąsi žaidžiant. Tai suteikia vaikams galimybę mokytis ir eksperimentuoti interaktyviu ir patraukliu būdu, todėl jis puikiai papildys bet kokią žaidimų erdvę.

Nemokamas pristatymas nuo 80 €

Papildomai siūlome įsigyti

Matmenys:
- skersmuo nuo 19 iki 32 cm.

Jums gali patikti