Pearhead mediniai blokeliai su skaičiais nuotraukoms (rožinė) Žiūrėti

Pearhead mediniai blokeliai su skaičiais nuotraukoms (rožinė)

Kodas:60112

24.50 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 1-3 darbo dienas.

Naujas

Mediniai blokeliai su skaičiais yra paprastas, bet labai efektyvus būdas užfiksuoti svarbias vaiko gyvenimo akimirkas. Jie puikiai tinkami įamžinti laukimo ar mažylio augimo savaitėms, mėnesiams bei metams.

Tai padaryti labai paprasta - padėkite kaladėles šalia vaikelio ar savo pilvelio ir sukursite kompoziciją mielai nuotraukai.

Medinės kaladėlės tinkamos sekti ir paaugusio vaiko gyvenimo įvykiams, pavyzdžiui įamžinti pirmajai dienai darželyje arba mokykloje.

Rinkinyje yra kaladėlės su skaičiais nuo 0 iki 9 imtinai bei didesnė kaladėlė su savaitės, mėnesio, metų ir klasės parinktimi.

Negana to, mediniai blokeliai tinkami naudoti kaip žaislas, kuris moko pažinti skaičius! Taip pat, jie gali tapti šaunia kambario dekoracija.

Tai puiki dovana kūdikiui ir jo mamytei!

Daugiau informacijos

- Rekomenduojamas amžius: 0+

- Rinkinyje yra kaladėlės su skaičiais nuo 0 iki 9 imtinai bei didesnė kaladėlė su savaitės, mėnesio, metų ir klasės parinktimi.

- Mažos kaladėlės matmenys: 7,15 cm x 7,15 cm x 7,15 cm

- Didelės kaladėlės matmenys: 7,15 cm x 7,15 cm x 13,97 cm

- Pakuotės išmatavimai: 21.90 cm x 14.48 cm x 7.46 cm

- Pagaminta iš natūralios medienos.

- Sertifikuota CE

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Amžius0+, Iki 99

Jums gali patikti