ZAZU migdukas meškiukas BRODY, rožinis Žiūrėti

ZAZU migdukas meškiukas BRODY, rožinis

Kodas:ZA-BRODY-03

45.90 €

Pristatymas į namus per 4-12 d.d.
Atsiimkite DPD paštomate 2.6 €
Atsiimkite Omniva paštomate 2.9 €
Pristatymas DPD kurjeriu 3.9 €
Nemokamas atsiėmimas KRETINGOJE

BRODY yra mielas meškiukas, kuriame dera mygduko, naktinės lempos ir dūzgiančio mielo žaisliuko funkcijos.

Šis gražus pliušas – kaip ir dera mygdukui – padeda sureguliuoti vaikų miegą. Jo pilvukas keičia spalvas kaip šviesoforas, pažymėdamas miego (raudona), rytinio tinginio (oranžinė) ir pabudimo (žalia) laiką. Tokios intuityvios sistemos dėka net jaunesni vaikai išmoksta valdyti dienos ir nakties laiką.

Be to, BRDY turi verksmo jutiklį. Tai yra pasirenkama funkcija, kurią galite naudoti arba ne. Kai meškiukas išgirs jūsų kūdikio verksmą, jo pilvukas užsidegs ir įsijungs garsai.

Švytintis Brody pilvukas taip pat gali būti naudojamas kaip naktinė lemputė. Atėjus miego laikui, jis skleidžia raminančią raudoną šviesą, kuri palaiko melatonino gamybą, taip prisidedant prie geresnio kūdikio miego. Lempa išsijungia po 10 minučių.

Jei norite papildomai nuraminti kūdikį prieš miegą, galite naudoti dūzgiančio glaustymo parinktį. BRODY gali groti įvairius raminančius garsus: lopšines, baltą triukšmą ar saulėlydį lydinčius Afrikos gamtos garsus. Jo skleidžiama muzika taip pat automatiškai išsijungia po 10 minučių.

Nemokamas pristatymas nuo 80 €

- Rekomenduojamas amžius: 0+

- Matmenys: 16 x 40 x 12 cm

- Maitinimas: 3 x AA baterijos (nepridedamos)

- Sertifikuota CE

Jums gali patikti