ZAZU migdukas meškiukas BRODY, rudas Žiūrėti

ZAZU migdukas meškiukas BRODY, rudas

Kodas:ZA-BRODY-01

Užsakymo forma

* Užpildyti laukus

Šios prekės neturime sandelyje, tačiau ją galite užsisakyti. Dėl prekės pristatymo laikotarpio informuosime jus paštu arba telefonu.

45.90 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 4-12 darbo dienų.

Naujas

Sandėlis:Nėra prekės sandelyje

BRODY yra mielas meškiukas, kuriame dera mygduko, naktinės lempos ir dūzgiančio mielo žaisliuko funkcijos.

Šis gražus pliušas – kaip ir dera mygdukui – padeda sureguliuoti vaikų miegą. Jo pilvukas keičia spalvas kaip šviesoforas, pažymėdamas miego (raudona), rytinio tinginio (oranžinė) ir pabudimo (žalia) laiką. Tokios intuityvios sistemos dėka net jaunesni vaikai išmoksta valdyti dienos ir nakties laiką.

Jei norite papildomai nuraminti kūdikį prieš miegą, galite naudoti dūzgiančio glaustymo parinktį. BRODY gali groti įvairius raminančius garsus: lopšines, baltą triukšmą ar saulėlydį lydinčius Afrikos gamtos garsus. Jo skleidžiama muzika taip pat automatiškai išsijungia po 10 minučių.

Be to, BRDY turi verksmo jutiklį. Tai yra pasirenkama funkcija, kurią galite naudoti arba ne. Kai meškiukas išgirs jūsų kūdikio verksmą, jo pilvukas užsidegs ir įsijungs garsai.

Švytintis Brody pilvukas taip pat gali būti naudojamas kaip naktinė lemputė. Atėjus miego laikui, jis skleidžia raminančią raudoną šviesą, kuri palaiko melatonino gamybą, taip prisidedant prie geresnio kūdikio miego. Lempa išsijungia po 10 minučių.

Daugiau informacijos

- Rekomenduojamas amžius: 0+

- Matmenys: 16 x 40 x 12 cm

- Maitinimas: 3 x AA baterijos (nepridedamos)

- Sertifikuota CE

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Amžius1+, 2+, 0+

Jums gali patikti