Akcija! ''Natural Honey'' elektrinis sterilizatorius ir šildytuvas Žiūrėti

''Natural Honey'' elektrinis sterilizatorius ir šildytuvas

Kodas:ONO-52482

32.83 €

-30%

46.90 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 1-3 darbo dienas.

Naujas

''HONEY'' elektroninis šildytuvas puikiai pašildo pieną buteliukuose, paruoštus patiekalus stiklainiuose ir atitirpina, o sterilizavimo funkcija leidžia garinti žindukus, buteliukus ir kitus priedus.

Sterilizatorius uri 4 pagrindines programas, leidžiančias šildyti maistą tinkamoje temperatūroje, išlaikant kuo daugiau maistinės vertės. 1-oji atitirpinimo programa skirta šaldyto motinos pieno atšildymui. 2 programa skirta pašildyti pieną. 3 programa skirta pašildyti pieno mišinuką. 4 programa skirta pašldyti stiklainius su maistu. Taip pat yra ir sterilizavimo programa.

Speciali sistema apsaugo prietaisą nuo perkaitimo - jis automatiškai išsijungia po to, kai vanduo išgaruoja. Didelis ekranas ir jutiklinis skydelis leidžia lengvai pasirinkti programą ir reguliuoti temperatūrą. Elektroninis šildytuvas tinka visų rūšių maisto buteliukams ir stiklainiams.

Daugiau informacijos

- Matmenys:13 x 13 x 15 cm.

- BPA free.

- Sertifikuota CE.

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Amžius1+, 2+, 0+, 3+

Jums gali patikti