Stalo žaidimas mažiesiems "Asociacijos" 3+ Žiūrėti

Stalo žaidimas mažiesiems "Little association" 3+

Kodas:DJ08553

Užsakymo forma

* Užpildyti laukus

Šios prekės neturime sandelyje, tačiau ją galite užsisakyti. Dėl prekės pristatymo laikotarpio informuosime jus paštu arba telefonu.

18.30 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 3 - 6 d.d.

Naujas

Sandėlis:Nėra prekės sandelyje

Stalo žaidimas mažiesiems. Žaisdami vaikai turės susipažinti su skirtingų aplinkų gyventojais (sodas, ferma, ežeras)

Žaidimas lavinantis  mąstymą, skatinantis greitai mąstyti ir reaguoti.

Pasiruošimas: Triušį, karvutę, varlę ir 3 pasaulių korteles padėkite į stalo centrą. Kortelės išmaišomos ir sudedamos į krūvelę stalo centre.

Žaidimas: Jauniausias žaidėjas apverčia kortelę iš krūvelės. Visi vaikai pažiūri į kortelę ir nusprendžia, kuriam pasauliui ji priklauso. Kai tik vaikai supranta kuriam pasauliui priklauso kortelė, jie turi kuo greičiau čiupti atitinkamą gyvūnėlį ir pastatyti ant atitinkamo pasaulio, kuriam priklauso ištraukta kortelė.

Pirmasis žaidėjas padėjęs reikiamą gyvūnėlį laimi atverstą kortelę. (Pavyzdžiui.: atversta kortelė yra žuvis. Žuvis yra iš varlės pasaulio: tvenkinio. Greičiausias žaidėjas pastatęs varlytę ant „tvenkinio pasaulio“ laimi žuvies kortelę.)

Jei žaidėjas suklysta, jis ankščiau laimėtą kortelę į kortelių krūvelės apačią. (Jei žaidėjas neturi kortelių, nieko neatsitinka).
Tada jauniausiam žaidėjui iš kairės esantis žaidėjas verčia nauja kortelę ir žaidimas tęsiasi, ir t.t.

Kas laimi? Priklausomai nuo to kiek laiko norėsite žaisti, nugalėtojas gali būti: žaidėjas, kuris turi daugiausiai kortelių, kai krūvelėje kortelių nebelieka; žaidėjas, pirmasis laimėjęs 5 korteles.

Daugiau informacijos

- Rekomenduojamas amžius: 2,5 - 5 metai +

- Sertifikuota CE

- Kilmės šalis: K.L.R. Pagaminta pagal Prancūzijos dizainą ir užsakymą.

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Amžius4+, 2+, 3+

Jums gali patikti