Yookidoo vonios žaislas - Bokštas Žiūrėti

Yookidoo vonios žaislas - Bokštas

Kodas:40115

Užsakymo forma

* Užpildyti laukus

Šios prekės neturime sandelyje, tačiau ją galite užsisakyti. Dėl prekės pristatymo laikotarpio informuosime jus paštu arba telefonu.

35.99 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 4-12 darbo dienų.

Naujas

Sandėlis:Nėra prekės sandelyje

Yookidoo vandens bokštas yra smagus žaislas siūlantis daugybe būtų atrasti ir patirti įvairių linksmybių vonioje. Baterijomis veikiantis žaislas turi unikalią vandens siurbimo sistemą, kurios dėka vanduo linksmai trykšta.

Bokšto pagrindas butinai turi būti vandenyje, nes ten yra vandens siurbimas. Ant šio pagrindo galite dėti laivukus ir kitas figurėles, o vanduo pradės linksmai purkšti netikėtomis kryptimis.

Žaisdami vonioje vaikai ne tik smagiai praleis laiką. Šis žaidimas lavins jų akių ir rankų koordinaciją, rankų miklumą. Taip pat moko priežasties pasekmės reikšmes, skatina kūrybinius eksperimentus.

Daugiau informacijos

- baterijomis maitinama sistema, siurbianti vandenį iš vonios.
- stebuklingas fontanas, trykštantis aukštyn.
- 5 valtys ir figūrėlės susijungia viena su kita - kiekviena iš jų turi skirtingą vandens purškimo efektą! Raudonas sukasi aplink, mėlynas turi verpimo ventiliatorių, o figūrėlės turi skyles juokingose ​​vietose, taip pat išleisdamos vandenį.
- galimybė išdėstyti valtis ar figūras bet kokia forma.
- kiekviena valtis plūduriuoja ant vandens savarankiškai ir gali būti atskiras žaislas.
- labai lengva naudoti mažam vaikui, visos jo dalys yra pritaikytos mažoms vaiko rankoms.
- fontano su valtimis komplekte yra teleskopinė siurbimo taurės kojelė, leidžianti stabilizuoti plaukiojantį skydelį prie vonios dugno.

Rinkinyje: fontano bazė, 3 laiveliai, 2 figūrėlės, 1 teleskopinė kojelė.

Išmatavimai: 29 x 29 x 41,5 cm

Rekomenduojamas amžius 1+

Veikimui reikalinga 3 x AA baterijos (nepridėtos)

Europoje sertifikuota prekė.CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Jums gali patikti