Skalbiami kilimai vaikams 

35.99 € -15% Akcija! 30.59
Dėti į krepšelį

Vienas iš tinkamiausių pasirinkimų vaikų kambariui

 skalbiami kilimai vaikų kambariui

Vaikiškų kilimų įvairovė! Minkšti, švelnūs bei kokybiški skalbiami kilimai. Ypač patogu plauti jei jūsų kilimėlis išsitepė. Puikiai tinka vaikų kambariams. Labai daug laiko vaikai praleidžia žaisdami ant žemės, todėl būtina ir šiluma, kurią gali suteikti minkšti, švelnūs bei kokybiški kilimai.

Ar mano skalbimo mašina nebus per maža kilimų plovimui?

Viskas priklauso nuo įsigyto kilimo dydžio. Jeigu jūsų skalbimo mašina yra tarp 5-10 kg talpos, didelė tikimybė, jog lengvai ir patogiai išsiskalbsite įsigytą kilimą. Skalbiami kilimai dažniausiai būna medvilnės pagrindo, todėl po keletos išskalbimų nepraras savo spalvų bei švelnumo.

Jeigu turite ne tik vaikų, bet ir augintinį, skalbiami kilimai yra nepamainomas priedas vaikų kambariui.  

Papildoma informacija apie medvilnę

Tai audinys, kuris yra vienas iš populiariausių ir itin plačiai naudojamas tekstilės pramonėje. Šios medžiagos sėkmę, populiarumą lemia jos gerosios savybės, natūralumas, švelnumas. Aukštos kokybės pluoštas pradėtas gaminti jau senovėje, Egipto laikais. Šis audinys yra išgaunamas iš vilnamedžio krūmo. Pralaidus orui, gali sugerti 27 kartus daugiau vandens, nei pačios medžiagos svoris, geras šilumos laidininkas, puikiai išlaiko savo spalvą.