Dovanos kūdikiams 

Akcija!

Dovanos naujagimiui


Ieškote ypatingos dovanos, kuris pradžiugintų tiek kūdikį, tiek ir jo tėvus? Kad nereikėtų sukti daug galvos dėl dovanos, paruošėme Jums specialią kategoriją, kurioje rasite mūsų siūlomas ir rekomenduojamas prekes, kurios gali tapti puikia dovana kūdikiui ir jo tėvams. Asortimente rasite idėjas dovanai nuo pirmųjų žaisliukų iki praktiškų ir kasdieną naudojamų reikmenų mažyliui.


Dovanos kūdikiui


Kūdikiu skaitomas mažylis nuo pat gimimo iki kol jam sukanka 1-neri metukai. Todėl čia rasite žaislų, kurie tiks ne tik einant aplankyti, ką tik gimusios mažylio, bet ir jau šiek tiek ūgtelėjusio mažylio. 

Renkantis dovaną kūdikiui siūlome atkreipti dėmesį į rekomenduojamą amžių, kad žaislas tikrai lavintų ir atliktų reikiamas funkcijas. Žaislai taip pat turi būti ypatingai saugūs, sertifikuoti.

Dovanų idėjos naujagimiui


Jei ieškoti įkvėpimo, ką padovanoti ką tik gimusiams naujagimiui, siūlome peržvelti mūsų rekomenduojamas prekės kūdikiams. Specialiai atrinkome žaislus ir daiktus, kurie gali būti puiki dovana einant lankyti ką tik gimusį mažylį. Siūlome unikalius ir praktiškus sprendimus, kurie džiugins naujagimio tėvus ir padarys jų pirmuosius mėnesius lengvesnius ir malonesnius.